U kunt voor veel activiteiten bij ons terecht

De zalen van De Brinkhoeve zijn door de verschillende voorzieningen en afmetingen bij uitstek geschikt voor uiteenlopende activiteiten.

Er is dan ook veel te doen in De Brinkhoeve.

Er zijn bij ons regelmatig sportactiviteiten zoals ballet, koersballen en yoga. Kijk in de agenda voor onze weekplanning. Maar er worden ook schildercursussen georganiseerd en er is zelfs een harmonievereniging die wekelijks bij ons studeert. Er zijn bridgeteams, een fotoclub en een dartteam actief en er worden verschillende soorten dansles gegeven.

Maar ook zakelijk zijn wij actief. Bij ons vergaderen diverse ondernemingen (eventueel met lunch) en er worden productpresentaties en Bedrijfs Hulpverleningscursussen gegeven. Deze zijn mogelijk dankzij de aanwezige apparatuur zoals een beamer en laptop. Uiteraard beschikken wij over een stabiele internetverbinding.

U kunt bij ons ook familiefeesten zoals een bruiloft of verjaardag bij ons vieren. Of een schoolre├╝nie houden. Wij kunnen geheel zorgdragen voor alle catering en leggen u en uw gasten in de watten.

Kom gerust eens een kijkje nemen in De Brinkhoeve. Misschien raakt u geïnspireerd en gaat u op dansles of misschien wilt u zelf wekelijks met uw club of vereniging ruimte huren. Neem dan contact op met De Brinkhoeve. Uw gastvrouwen Joke de Ruiter en Mycha Luyendijk staan u graag te woord om al uw wensen te bespreken. De foto's op deze pagina geven u een impressie van wat er zoal te doen is bij ons...

De Brinkhoeve; onder andere voor congressen, productpresentaties, vergaderingen, cursussen en seminars, personeelsfeesten en recepties, clublunches, familiefeesten, jubilea, huwelijksfeesten.