Wilt u zelf iets organiseren?

Denk dan eens aan De Brinkhoeve. Voor jubilea, trouwfeesten, een reünie of familiebijeenkomsten bieden wij de perfecte ruimte en ambiance.

Vier een fantastische bruiloft in De Brinkhoeve!

Party Centrum De Brinkhoeve, is een uitstekende locatie voor jullie bruiloft. Wij zijn zeer klantvriendelijk, en staan open voor al jullie wensen, zodat het een grandioos feest gaat worden. Er zijn diverse mogelijkheden en alles is bespreekbaar.
Er is een all- in feest, dat bestaat uit koffie met gebak, er wordt 5 maal een ronde heerlijke hapjes geserveerd en drank is onbeperkt. Zowel binnenlands als buitenlands gedistilleerd! En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze avond is van 20.00 uur tot 01.oo uur.

Als jullie kiezen voor één van onze heerlijke buffetten, kunnen jullie direct na het ja-woord al genieten van o.a. koffie of champagne met bruidstaart, en daarna te gaan dineren.
Kies je voor een avond met alleen drank en wil je zelf het eten regelen? Dat is ook een optie. Onze keuken staat geheel tot jullie beschikking.
Zoals jullie zien, wij staan open voor diverse mogelijkheden. Wij hebben een podium, voor eventueel een band, en ook een muziekinstallatie. Mail ons of bel voor een gesprek.

Gezellige Kumpulan; heerlijk dansen, eten en drinken

Deze worden maandelijks bij ons gehouden onder de naam Kumpulan Tanpa Nama. Deze gezellige middagjes zijn onder muziekale begeleiding van één of meerdere live bands, artiesten en dansgroepen. Uiteraard zijn er snacks uit de heerlijke Indonesische keuken en is er gratis tombola. Inmiddels wordt het zeer goed bezocht.
Voor informatie over deze feesten kunt u kijken op www.sajany.nl of bellen naar De Brinkhoeve. Ook kaartverkoop aan de zaal.

Selamat Datang... U bent van harte welkom.

Twee keer in de week bridgen in De Brinkhoeve

Bridge-Inn Poortugaal en de ANBO spelen bridge bij ons. Een fantastisch kaartspel dat zeker de laatste jaren heel veel aan populariteit heeft gewonnen. Wij nodigen u uit om eens te komen kijken. Het is er gezellig, en er wordt uiteraard gepauzeerd met koffie.

U kunt ook even een kijkje nemen bij de diverse danslessen als u daar meer zin in heeft.